over baukje snieder

Het passende plaatje waar jij je thuis voelt, dat vind ik belangrijk. Voor een energiek gesprek, vol met uitdagende ideeën ben je bij mij aan het juiste adres!

over baukje snieder

Het passende plaatje waar jij je thuis voelt, dat vind ik belangrijk.

Bij het stijlen van het interieur ga ik graag buiten de lijntjes. Ik combineer oud met nieuw, verschillende materialen, patronen en bijzondere kleurencombinaties. In mijn ontwerp ga ik voor tijdloos, maar toch gedurfd. Zo wil ik je graag helpen om de grens op te zoeken binnen je eigen comfort zone, om zo een uitdagend interieur te creëren!

Naast interieuradviezen aan particulieren, heb ik ook verschillende zakelijke klanten. Zo werk ik met Hellema Makelaars, geef ik met veel plezier gastlessen op het Friesland College en doe ik fotostylingen voor onder andere Stek Magazine en andere bladen/merken!

Voor een energiek gesprek, vol met uitdagende ideeën over hoe jouw huis een uniek thuis wordt!